Accident incredibil în China

Sebastian Buemi s-a trezit în antrenamentele pentru Marele Premiu al Chinei fără toată puntea faţă, care dintr-o dată s-a "dezintegrat".

Cum s-a întâmplat accidentul? Totul a pornit cu câteva săptămâni înainte, când inginerii de la Scuderia Toro Rosso au decis să vină cu o serie de modificări importante pentru puntea faţă. Pe care le-au implementat efectiv pe maşină în acest weekend. Iar rezultatul este cel din clipul video ataşat. Sub frânare, puntea faţă s-a încărcat dinamic iar puntea faţă a cedat spectaculos.

Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.