Alonso şi Hamilton după Nürburgring

După cea de-a cincea victorie obţinută pentru echipa Vodafone McLaren Mercedes, Fernando Alonso a făcut o scurtă incursiune, împreună cu Lewis Hamilton, la bordul venerabilului Mercedes-Benz „S“ sport.

Alonso şi Hamilton după Nürburgring Alonso şi Hamilton după Nürburgring
Cu ocazia aniversării a 80 de ani de curse la Nurburgring, Lewis Hamilton şi Fernando Alonso, lideri în Campionatul Mondial de Formula 1, au făcut o scurtă incursiune cu modelul Mercedes-Benz „S“ sport. Maşina are o capacitate de 6,5 litri şi 180 CP. Cu acelaşi model, Rudolf Caracciola a câştigat prima cursă de la Nürburgring pe 19 iunie 1927.

Mai mult decât atât, Fernando Alonso a fost cel desemnat să ofere, cu trei zile înainte de Marele Premiu al Germaniei de la Nurburgring, o maşină Mercedes-Benz Vito V120 CDI către “Marshals Club” al circuitului. Cu o tradiţie de 20 de ani, Marshals Club Nurburgring se bucură de o reputaţie extraordinară pe circuitele de curse auto, unde asigură siguranţa şoselelor. Clubul va utiliza modelul primit ca vehicul de pompieri şi de recuperare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.