BMW Sauber F1 Team

Câştigător a unui titlu mondial şi triumfător de trei ori în cursa de la Silverstone, Nigel Mansell a oferit spectacol fanilor veniţi în pit laneul BMW.

BMW Sauber F1 Team BMW Sauber F1 Team

Pilotul britanic s-a urcat în cockpitul modelului de Formula 1 de anul trecut al echipei BMW Sauber F1 realizând o demonstraţie de forţă în faţa suporterilor locali. Burnouturile au fost cele mai apreciate, iar Nigel Mansell fiind intrebat la final câte a facut a răspuns pe un ton glumeţ: “Am şi pierdut numărul lor, pentru că totul a fost atât de fantastic. Este pentru prima oară când conduc o maşină de Formula 1 şi nu am nici o problemă cu ea”. În ceea ce priveşte diferenţele dintre maşinile de F1 de astăzi şi cele de acum zeci de ani, Mansell a adăugat : “Chiar dacă BMW-ul se conduce într-un mod similar cu maşinile de pe vremea mea, avansul tehnologic făcut de atunci este fenomenal”.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.