Colaborare Heineken - Spyker

Celebrul producător de bere s-a asociat cu o altă marcă olandeză foarte cunoscută, pentru a ridica un local ce va reuni toţi fanii sporturilor cu motor.

Colaborare Heineken - Spyker Colaborare Heineken - Spyker

În urma înţelegerii între cele două tabere, Heineken devine şi furnizorul oficial de bere al evenimentelor din padock organizate de Spyker Formula 1 Team. Detaliile cu privire la conceptul barului, locaţia şi data lansării vor fi date publicităţii cel mai târziu pe 1 iulie. Noul bar va purta amprenta ambelor firme implicate în proiect, dar va promova şi programul "Enjoy Heineken Responsibly", care îndeamnă clienţii la un consum moderat de alcool.

Herwin van den Berg, Marketing Director al Heineken Olanda, crede că această cooperare între cele două companii este de bun augur: “Dezvoltarea şi realizarea unor concepte inovatoare sunt prioritare pentru noi, iar acest bar exprimă ambiţia noastră de a fi cea mai dinamică marcă de bere. De asemenea colaborarea cu Spyker ne oferă accesul la milioane de fani internaţionali”. Momentan nu se se ştie dacă această colaborare implică şi apariţia unor stickere pe maşina de curse. Contractul încheiat cu cei de la Heineken face parte din strategia de imagine realizată de Spyker, care printre altele cuprinde şi participarea celebrei Paris Hilton la cursa din Monte Carlo, ca invitat special al echipei olandeze.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.