David Coulthard a făcut show la Mamaia

Autor: Dan Vache 04 mai 2009 Formula 1

În ciuda condiţiilor meteo nefavorabile, peste 5.000 de persoane s-au adunat pe o distanţă de 1200 de metri pentru a asista la un adevarat spectacol de Formula 1. Timp de 30 de minute, una dintre legendele mondiale ale motosportului, pilotul scoţian David Coulthard, a făcut demonstraţii de viteză, cai putere şi, nu în ultimul rând, românii au avut şansa să audă sunetul inconfundabil al monopostului Red Bull Racing.

În acest week-end, Mamaia a fost fără doar şi poate capitala mondială a Formulei 1. “M-am simiţit foarte bine. Am simţit publicul aproape şi, în ciuda ploii care nu a încetat pe parcursul demonstraţiei, le-am văzut zambetul pe buze şi cred că s-au simţit foarte bine“, a spus David Coulthard imediat după terminarea demonstraţiei. În cele 30 de minute, echipa de tehnicieni Red Bull Racing a schimbat pneurile de 2 ori, iar motorul a fost răcit, timp de 15 minute cu gheaţă carbonică.

Iar asta nu e tot. Anul acesta vom mai avea parte de o demonstraţie cel puţin la fel de interesantă. Rămâneţi alături de Promotor.ro pentru mai multe detalii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide