Ecclestone îi cere lui Mosley să demisioneze

Bernie Ecclestone se număra printre apărătorii lui Max Mosley în faţa investitorilor şi echipelor din Formula 1. Până acum.

Ecclestone îi cere lui Mosley să demisioneze Ecclestone îi cere lui Mosley să demisioneze
Peste trei zile, comisia FIA se va întruni pentru a lua o decizie cu privire la păstrarea lui Max Mosley în funcţia de preşedinte, după scandalul sexual în care acesta a fost implicat. Dacă până acum Bernie Ecclestone i-a luat apărarea, iată că "F1 Supremo" vine cu declaraţii total opuse.

"Max trebuie să plece. Presiunile din partea celor implicaţi, constructori sau sponsori, sunt enorme, părerea unanimă fiind că Max ar fi trebuit să îşi dea demisia la cel mult 24 de ore după scandal. I-am spus de mai multe ori că e de preferat să plece singur decât să aştepte decizia de marţi. Îl apreciez foarte mult pe Max, care a făcut lucruri extraordinare pentru Formula 1 şi pentru motorsport, în general, dar acum este într-o situaţie care îl depăşeşte. A făcut o greşeală foarte mare şi trebuie să îşi asume consecinţele - din păcate, chiar şi la aniversarea soţiei mele am fost nevoit să îi cer lui Max să nu participe, pentru a nu-mi jigni invitaţii. Cu toate acestea, rămân de părere că 90% din deciziile lui Max Mosley au fost foarte benefice pentru lumea sportului şi asta trebuie să conteze cel mai mult când vorbim despre el."
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.