F1 - circuitul de la Magny-Cours

Următoarea etapă a Campionatului de Formula 1 va avea loc în Franţa la Magny - Cours. Promotor.ro vă oferă un tur virtual al circuitului francez de Formula 1.

Următoare cursă de F1 va avea loc la Magny - Cours, Franţa pe 22 iunie, până atunci, promotor.ro vă invită la bordul unui bolid de F1 într-un tur virtual. Ingredientele acestui circuit, curbele rapide şi frânările dure, fac ca strategiile echipelor să utilizeze  un plan de atac cu trei opriri la boxe, datorită solicitărilor foarte mari în special asupra anvelopelor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.