F1 - Marele Premiu al Australiei

Finlandezul de la Ferrari reuşeşte să câştige prima cursa din acest an, pilotul scandinav bucurându-se de victorie după mult timp de aşteptare.

F1 - Marele Premiu al Australiei F1 - Marele Premiu al Australiei

Previziunile din timpul testelor de iarna s-au adeverit. Ferrari este echipa cu cea mai rapidă maşină, reuşind o victorie la pas. Kimi Raikkonen a controlat cursa de la start până la finish, fiind urmat de campionul mondial en-titre, Fernando Alonso. Podiumul a fost completat de un debutant, Lewis Hamilton reprezentând surpriza weekendului. Protejatul lui Ron Dennis a confirmat printr-o cursă foarte bună, reuşind să se apropie semnificativ de performanţa colegului său de la McLaren.

Pe locul patru s-a situat Nick Heidfeld, o poziţie foarte bună pentru echipa bavareză. Giancarlo Fisichella a terminat pe cinci, dezamăgitor pentru echipa campioană, aceasta având încă probleme în acumularea de căldură în pneuri. Imediat în spatele pilotului italian a terminat Felipe Massa, după o cursă de recuperare de pe ultimul loc. Clasamentul primilor opt piloţi a fost completat de Nico Rosberg şi Ralf Schumacher.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.