Ferrari schimbări pentru 2011

Autor: Cosmin Iordache 30 iun. 2009 Formula 1
Ferrari schimbări pentru 2011

Conform La Gazzetta dello Sport, Fernando Alonso a ajuns la un acord cu Ferrari pentru a concura sub blazonul Scuderiei din sezonul 2011. Înţelegerea dintre cele două părţi se pare că se va întinde până în 2014. Suma care va asigura transferul spaniolului la team-ul italian se ridică la 40 de milioane de dolari.

O altă ştire care vine din partea Scuderiei este legată de Kimi Raikkonen. Finlandezul, destul de ieşit din formă în Marele Circ, se orientează către Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), acesta vizând participarea la etapa de casă din Finlanda. Deşi a mai luat startul la trei raliuri, participarea într-o etapă oficială WRC ar însemna un pas important pentru Kimi.

Copilotul lui Raikkonen va fii Kaj Lindstrom, fost navigator al legendarului Tommi Makinen. Experienţele lui Kimi în raliuri, până acum, nu au fost dintre cele mai glorioase, terminând o singură cursă pe poziţia 13, Rally Arctic. Celelalte s-au soldat ambele cu abandonuri şi avarii la Fiat-ul  Abarth S2000 cu care a alergat. Raliul Finlandei va avea loc pe 30 iulie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide