Fiat 500 ediţie limitată

Pentru Felipe Massa, pilotul echipei de Formula 1 Ferrari, 120 de cai înseamnă doar un antreu rece servit la micul dejun, în comparaţie cu herghelia cravaşată pe bolidul de Formula 1. Totuşi, dacă vin îmbrăcaţi în caroseria simpaticului Fiat 500, reprezintă un foarte drăguţ cadou.

Fiat 500 ediţie limitată Fiat 500 ediţie limitată
Micuţul " sportiv" dotat cu propulsorul de 1,4 litri 16v a primit o infuzie de putere, de la 100 la 120 de cai, mulţumită celor de la Fiat Powertrain Racing, divizia responsabilă cu dezvoltarea motoarelor pentru uz competiţional sau echiparea modelelor oferite în serii limitate..

Noua maşină de oraş a lui Massa se va diferenţia de un model obişnuit prin gravura specială de pe pragurile uşilor, menită sa îi gâdile orgoliul proprietarului. Lista de dotări mai conţine plafon de sticlă, jante de aliaj pe 16 inchi, etrieri roşii, tapiţerie cafenie Cordura şi vopsea exterioară Alb Perlat.

Massa a avut un aport considerabil la titlul obţinut de Ferrari în Formula 1 în sezonul recent încheiat, obţinând 6 pole position şi 3 victorii şi terminând anul competiţional pe locul patru în clasamentul piloţilor
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.