Formula 1 la BBC

Transmisia Formulei 1 va reveni de anul viitor pe BBC, acolo unde carismaticul prezentator de la Top Gear se află în preferințele producătorilor pentru postul de comentator principal.

Formula 1 la BBC Formula 1 la BBC
Zvonurile sunt de bun augur mai ales pentru fanii Formulei 1 din Romania, care sătuli de comentariile de pe postul național vor avea acum o alternativă reală și placută de privire a Marelui Circ. ITV a renunțat la transmisia curselor de F1 din motive financiare, considerând că nu mai este viabilă continuarea colaborării cu Bernie Ecclestone. Acesta a încheiat însă un contract cu BBC în valoare de aproape 200 de milioane de lire sterline.

Richard Hammond se pare că este favoritul în cursa pentru alegerea comentatorului, de altfel succesul intregii emisiuni Top Gear (ediția care l-a avut pe Lewis Hamilton invitat având o audiență mai mare decât Marele Premiu al Braziliei) garantând o colaborare strânsă și cu ceilalți doi prezentatori, Jeremy Clarkson și James May. De asemenea nu ar fi exclus nici ca The Stig să fie prezent, comunicând evident cel mult prin semne.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.