Întrevedere FIA la Monaco

Oficialii Fia au găsit echipa franceză vinovată de încălcarea codului sportiv internaţional dar nu i-au aplicat nici o pedeapsă.

Întrevedere FIA la Monaco Întrevedere FIA la Monaco
FIA a chemat echipa Renault F1 Team la audieri în Monaco ieri, pe 6 decembrie ca urmare a unei plângeri din partea McLaren cu privire la la încălcarea articolului 151c din codul sportiv international. Potrivit celor din echipa britanică, Renault F1 Team a intrat în posesia unor informaţii confidenţiale cu detalii despre maşina McLaren Mercedes. Acesta au fost aduse pe un set de dischete de un fost angajat al echipei britanice ajuns la Renault.

"Consiliul mondial a găsit echipa Renault F1 vinovată în încălcarea articolului 151c din codul sportiv internaţional dar nu a impus vreo penalizare", sună comunicatul de presă FIA. Mai multe detalii vor apărea în cursul zilei de azi, inclusiv o stenogramă a discuţiilor de ieri.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.