Lucas di Grassi este noul pilot de teste Pirelli pentru Formula 1

Brazilianul Lucas di Grassi a fost angajat de Pirelli ca pilot de teste pentru a ajuta dezvoltarea anvelopelor pentru Formula 1. Di Grassi va pilota un monopost Toyota TF109 pe care compania Pirelli îl foloseşte ca instrument de testare.

Lucas di Grassi este noul pilot de teste Pirelli pentru Formula 1 Lucas di Grassi este noul pilot de teste Pirelli pentru Formula 1

Pilotul brazilian Lucas di Grassi a fost confirmat drept pilot de teste pentru Pirelli. El va pilota monopostul Toyota TF109 deţinut de fabricantul italian de anvelope. Acest monopost este folosit de Pirelli pentru a testa anvelopele folosite în Formula 1. Pe lângă testele pe pistă, di Grassi va îsoţii inginerii Pirelli la un număr de curse începând cu Marele Premiu al Marii Britanii de la Silverstone pentru a strânge informaţii despre comportamentul pneurilor de la piloţi şi echipe.

Pilotul brazilian în vârstă de 26 de ani pilotează monoposturi de Formula 1 din 2005 ca pilot de rezervă pentru Renault. A devenit apoi pilot pentru echipa Virgin Racing. Lucas di Grassi a fost şi în ţara noastră unde a susţinut o demonstraţie cu maşina de Formula 1 a echipei Renault.

Programul lui Lucas di Grassi ca pilot de teste Pirelli va conţine dezvoltarea anvelopelor pentru sezonul 2012. "Pirelli a făcut o treabă nemaipomenită în Formual 1 şi asta într-un timp foarte scurt. Sper să pot contribui cu toate forţele mele la dezvoltarea pneurilor P Zero pentru a le face şi mai bune în viitor. În plus, pentru mine este o ocazie de a pilota un monopost de Formula 1 ceea ce a devenit extrem de greu în ultima vreme datorită regulamentelor stricte de testare." a spus Lucas di Grassi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.