Marele Premiu al Malaeziei - Antrenamente

Felipe Massa a dominat ambele sesiuni de antrenamente libere din acest weekend, reuşind să se impună pe rând in faţa lui Fernando Alonso şi Giancarlo Fisichella

Marele Premiu al Malaeziei - Antrenamente Marele Premiu al Malaeziei - Antrenamente
În prima parte a zilei de vineri, modul în care au decurs antrenamentele nu a surprins pe nimeni. Cel mai rapid tur a fost stabilit de Ferrari-ul lui Felipe Massa fiind urmat de cele două Mclarenuri, pilotate de Fernando Alonso şi Lewis Hamilton. Au urmat al doilea pilot Ferrari, Kimi Raikkonen, Nico Rosberg şi Mark Webber. Au dezamăgit cei de la Renault, ocupând doar locurile 14 si 15. Dar fiind doar antrenamente, adevarata lor valoare se va vedea mâine în calificări.

Rezultatele obţinute în a doua sesiune de antrenamente sunt urmatoarele: pe primul loc Felipe Massa, apoi cei doi piloţi Renault , Fisichella şi Kovalainen, Kimi Raikkonen, urmat de cei doi piloţi Williams, Rosberg şi Wurz. Mclaren s-au concentrat mai mult pe simularea condiţiilor de curse, clasându-se doar pe locurile 9 şi 12. Honda continuă să dezamăgească, nereuşind să iasă din partea inferioară a clasamentului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.