Marele Premiu al Malaeziei - Calificari

Pilotul Ferrari a realizat cel mai bun timp în ultima parte a sesiunii de calificărilor Marelui Premiu al Malaeziei. El este urmat de campionul mondial Fernando Alonso şi de Kimi Raikkonen.

Marele Premiu al Malaeziei - Calificari Marele Premiu al Malaeziei - Calificari

Ultima parte a calificărilor, decisivă pentru stabilirea ordinii de start a primilor 10 concurenţi a stat sub semnul ameninţării ploii, majoritatea echipelor fiind pregătite să-şi adapteze maşinile în cazul unor evenimente meteorologice neplăcute. În final doar câteva picături au ajuns pe pistă astfel încât de pe locul patru va pleca britanicul Lewis Hamilton, fiind urmat de Nick Heidfeld şi Nico Rosberg. Al doilea pilot BMW, Robert Kubica va lua startul de pe poziţia a 7-a a grilei de start, în spatele lui fiind  clasaţi cei doi piloţi Toyota, Jarno Trulli şi Ralf Schumacher.

 

Cele două maşini Red Bull, pilotate de Mark Webber şi David Coulthard vor încadra pe grila de start pe Giancarlo Fisichella şi Heikki Kovalainen, calificaţi pe poziţiile 11 şi 12, locuri dezamăgitoare pentru campionii mondiali. Grila de start este completată de Sato, Button, Liuzzi, Speed, Davidson, Barrichello şi  Wurz şi este încheiată de cei doi piloţi Spyker F1, Albers şi Sutil.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.