Marele Premiu al Marii Britanii

Finlandezul de la scuderia italiană reuşeşte să se impună din nou fără probleme pe legendarul circuit de la Silverstone.

Marele Premiu al Marii Britanii Marele Premiu al Marii Britanii

Coechipierul său Felipe Massa l-ar fi putut însoţi pe podium dacă pe linia de start nu ar fi calat motorul. Din cauza acestei probleme brazilianul a fost nevoit să plece de la standuri, în timp ce în prima curbă Lewis Hamilton a putut să-şi păstreze prima poziţie fără mari probleme. Pierdantul începutului de cursă a fost Ralf Schumacher, care în ciuda unei pozitii pe grilă foarte bună a fost depăşit în primele curbe de numeroşi piloţi. Felipe Massa a dus o puternică luptă de recuperare, reuşind în doar 5 tururi să depăşească 9 piloţi.

Cu ocazia primei runde de intrări la boxe Kimi Raikkonen a preluat conducerea şi până la steagul final nu a mai cedat-o. Pe locul doi a urcat Fernando Alonso, spaniolul reuşind după mult timp să ia din punctele ce-l despart de coechipierul său, Lewi Hamilton, englezul terminând şi de această dată pe podium. Pe locul patru s-a situat Robert Kubica, polonezul clasându-se constant în spatele echipelor Ferrari şi Mclaren. După o plecare de la boxe şi o cursă foarte bună Felipe Massa trebuie să se mulţumească doar cu locul 5, fiind urmat de al doilea pilot BMW, Nick Heidfeld. Plutonul celor care au obţinut puncte a fost incheiat de piloţii Renault, Kovalainen şi Fisichella terminând pe 7 şi 8.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.