Max Mosley primeşte 60.000 de lire sterline daune

Preşedintele FIA a câştigat procesul împotriva publicaţiei care a prezentat clipul video cu britanicul şi 5 prostituate.

Max Mosley primeşte 60.000 de lire sterline daune Max Mosley primeşte 60.000 de lire sterline daune

După ce preşedintele FIA a fost surprins într-un clip video împreună cu 5 prostituate, reacţiile în lumea auto au fost rapide şi drastice, chiar şi prietenul său Bernie Ecclestone cerându-i demisia. Dar după ce a primit votul de încredere de la consiliul FIA pentru a rămâne în fotoliul de preşedinte, iată că Max Mosley a mai căştigat o bătălie cu care speră el, va încheia tot războiul.

Publicaţia News of the World a pierdut procesul în care a fost acuzată că a invadat viaţa privată a lui Max Mosley şi a făcut afirmaţii nefondante referitoare la practicile Natzi, care până la urmă nu au putut fi dovedite. Justiţia nu doar că i-a dat dreptate lui Max Mosley, dar a obligat şi publicaţia în cauză să-i plătească lui Max Mosley 60.000 de lire sterline drept despăgubire.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.