McLaren exclusă din campionatul mondial al constructorilor

Echipa britanică a pierdut toate punctele acumulate anul acesta în clasamentul constructorilor, dar piloţii acesteia îşi vor putea continua lupta pentru titlu.

McLaren exclusă din campionatul mondial al constructorilor McLaren exclusă din campionatul mondial al constructorilor

Consiliul mondial de Motor Sport a decis ca echipa de Formula 1 McLaren să fie exclusă din campionatul constructorilor din acest an şi să primească o amendă de 100 de milioane de dolari. Fernando Alonso şi Lewis Hamilton vor mai putea concura însă pentru campionatul piloţilor. Decizia finală a fost una relativ drastică, dar care putea să fie mult mai gravă, zvonurile amintind şi de o posibilă excludere şi din campionatul de anul viitor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.