MP al Bahreinului - Antrenamente

Pilotul finlandez a realizat cel mai bun timp în ambele sesiuni de antrenamente de pe circuitul din Bahrein.

MP al Bahreinului - Antrenamente MP al Bahreinului - Antrenamente

A fost o zi toridă, cu temperaturi ale aerului ce au atins şi 35 de grade, în timp ce pista a fost încinsă până la 49 de grade. Antrenamentele au fost ca de obicei dominate de piloţii Ferrari şi Mclaren, fiecare cu poziţii fruntaşe în ambele sesiuni. BMW confirmă forma foarte bună, reuşind să se claseze foarte aproape de cei mai buni timpi, fiind urmat de piloţii Williams, Nico Rosberg şi Alexander Wurz.

Un început de weekend modest pentru Renault, ce în continuare se zbate pe la jumatatea clasamentului şi unul dezastruos pentru Honda, cu un motor explodat şi clasări mai slabe decât cele ale echipei secunde, Super Aguri. Weekendul de Formula 1 continuă mâine cu o sesiune de antrenamente de la ora 11.00 urmate de calificările ce încep la 14.00.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.