Nurburgring

După o perioadă de pauză lungă de 31 de ani, o maşină din Marele Circ revine pe circuitul german.

Nurburgring Nurburgring

Nick Heidfeld a fost omul ce a avut onoarea de a pilota monopostul BMW Sauber F1.06 pe circuitul legendar lung de 20.8 km. Germanul a fost instruit să încetinească pentru fotografii de mai multe ori, astlfel încât timpul de 8 min şi 34 de secunde nu a fost reprezentativ pentru o maşină de Formula 1 modernă. Dar cu excepţia cauciucurilor mai tari şi a gărzii la sol mărite, maşina a fost setată în specificaţie de cursă. În cele trei tururi parcurse, viteza maximă atinsa a fost abia de 275 km/h, pe linia dreaptă lungă Dottinger Hohe.

“A fost pur şi simplu incredibil” a declarat Heidfeld. “Am crezut că va fi grozav să conduc pe acest circuit înainte să pornesc. Dar a fost şi mai bine decât m-am aşteptat. Această pistă este cea mai bună din lume. Mi-ar fi plăcut să-mi golesc rezervorul”. Mario Theissen, bossul echipei a declarat că această demonstratie a avut ca scop aducerea unui tribuit circuitului, nedorindu-se doborârea recordului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.