Panasonic Toyota Racing

Fratele multiplului campion mondial îşi incheie la finalul acestui campionat cariera la echipa Toyota, acolo unde a venit cu aşteptări mari şi nu s-a ales cu aproape nimic.

Panasonic Toyota Racing Panasonic Toyota Racing

"Pilotând pentru Toyota pentru ultimii trei ani, am decis să caut o nouă provocare", a spus Ralf, dupa un sezon în care s-a zbătut etapă de etapă. "M-am alăturat echipei având mari speranţe, a fost o provocare incitantă să fiu implicat în dezvoltarea unui monopost şi a unei echipe noi, însă am aşteptat ani de zile o maşină bună", a mai adăugat Ralf Schumacher, al cărui viitor este incert, fiind foarte posibil să se retragă definitiv din Formula 1 la finalul acestui sezon.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.