Peter Brabeck este urmaşul lui Bernie Ecclestone la şefia F1

Preşedintele grupului elveţian Nestle, Peter Brabeck, a fost deja instalat la şefia Formulei 1, lucru confirmat chiar de către Brabeck.

Peter Brabeck este urmaşul lui Bernie Ecclestone la şefia F1 Peter Brabeck este urmaşul lui Bernie Ecclestone la şefia F1

Instalarea lui Peter Brabeck la şefia Formulei 1 a fost confirmată chiar de acesta, după întălnirea consiliului de administraţie, care a avut loc vineri la Monaco. Schimbarea ar fi trebuit să aibe loc în iulie cu ocazia Grand Prix-ului din Singapore.

Peter Brabeck a fost preşedintele Nestle din 1968, dar a mai făcut parte de-a lungul timpului din consiliile de administraţie ale Credit Suisse, L'Oreal şi Exxon Mobile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.