Pilot de Formula 1 prins de radar

Noul star al Marelui Circ a confundat, probabil, o autostradă din nordul Franţei cu circuitul de la Magny-Cours şi a fost înregistrat pe radar cu aproape 200 km/h. Rezultatul: o lună britanicul va merge doar pe locul din dreapta....sau stânga în Marea Britanie.

Pilot de Formula 1 prins de radar Pilot de Formula 1 prins de radar
Sau poate a fost inspirat de personajul lui Samy Naceri, protagonistul din seria franţuzească Taxi, şi şi-a propus să testeze vigilenţa Poliţiei din Hexagon. Spre deosebire de simpaticul personaj, care reuşea cu un Peugeot să "dribleze" echipajele pornite în urmărire, pilotul de la McLaren nu a reuşit să se facă nevăzut cu un Mercedes CLK.

Lăsând gluma de o parte, conform ediţiei electronice a cotidianlui britanic Times, Hamilton a fost înregistrat pe radar cu 196 km/h pe autostradă în apropierea oraşului Laon. Oamenii legii i-au suspendat dreptul de a conduce timp de o lună, i-au acordat o amendă de 600 de euro şi i-au reţinut maşina, oferindu-i o plimbare cu maşina de patrulă până la hotelul la care a fost cazat. Conform ofiţerilor care l-au escortat, Hamilton a fost foarte cooperant şi a reacţionat respectuos, în momentul în care a fost tras pe dreapta.

Un oficial al echipei de  Formula 1 a declarat că Hamilton a primit o sancţiune în calitate de şofer şi că acest lucru nu îi va atrage penalizări din partea McLaren şi nici nu îi va afecta promiţătoarea carieră din motorsport
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.