Pirelli ne prezintă un tur virtual al circuitului Silverstone

Marele Premiu al Marii Britanii la Formula 1se desfăşoară în acest weekend pe circuitul de la Silverstone. Pirelli ne prezintă un tur de circuit virtual.

Pirelli ne prezintă un tur virtual al circuitului Silverstone Pirelli ne prezintă un tur virtual al circuitului Silverstone

Marele Premiu al Marii Britanii este etapa cu numărul nouă din calendarul 2011. Este una dintre cele mai aşteptate curse, Marea Britanie fiind ţara unde îşi au sediul majoritatea echipelor de Formula 1. Fanii sunt extrem de numeroşi aici.

Circuitul de la Silverstone a fost modificat şi are acum un nou complex de paddockuri. Pirelli va aduce pentru cursa britanică anvelope soft şi hard. Este un circuit rapid şi tehnic iar strategia în gestionarea pneurilor va juca din nou un rol esenţial. Iar dacă plouă lucrurile se vor complica şi mai mult.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.