Renault F1 Team Roadshow în Bucureşti

Renault F1 Team vine în România pentru o oferi un spectacol impresionant, condimentat cu posibilitatea câştigării unui Renault Megane 3 dar şi cu expunerea noului Renault Fluence.

Renault F1 Team Roadshow în Bucureşti Renault F1 Team Roadshow în Bucureşti

Bucureştiul va fi scena celui mai mare spectacol auto din România pe 10 şi 11 octombrie. Romain Grosjean şi Lucas Di Grassi, piloţii echipei Renault F1, vor oferi publicului o demonstraţie excepţională de performanţă automobilistică în Piaţa Constituţiei. Timp de două zile, participanţii vor asista la spectacole auto, parade, carnaval şi vor putea participa la o tombolă. Fluence, cel mai recent model din gama Renault, va putea fi descoperit în detaliu. Accesul va fi gratuit.

Romain Grosjean şi Lucas Di Grassi, piloţii echipei Renault F1, vor încânta publicul cu un spectacol unic pe pista care va fi amenajată în zona Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Traseul, cu o lungime de 600 de metri, va cuprinde porţiunea din Bulevardul Libertăţii situată între intersecţiile cu Bulevardul Naţiunilor Unite şi Calea 13 Septembrie.

Grosjen va fi prezent in calitate de pilot principalRoadshow-ul Renault din Bucureşti este primul spectacol de acest fel desfăşurat în România. Echipa Renault F1 a mai organizat evenimente similare în alte mari oraşe ale lumii, precum Roma, Lisabona, Sevilla, Dubai, Sao Paulo, New Delhi, Johannesburg, Moscova, Kiev, Varşovia şi la Technocentre Renault, lângă Paris.

Pe 10 şi 11 octombrie, de dimineaţa până seara, publicul va putea să-şi petreacă timpul în "orăşelul Renault" din piaţa Constituţiei, la cel mai spectaculos show auto al anului. Este ocazia unică de a vedea de aproape două monoposturi ale echipei Renault F1. Spectatorii vor putea vedea demonstraţii de Formula 1, parada pe pistă cu modelele sport ale gamei Renault, parada piloţilor Romain Grosjean şi Lucas Di Grassi, demonstraţii cu Mégane Trophy şi Car Toons, ride&drive, cascadorii auto, momente specifice de carnaval (acrobaţii şi fakiri), parada majoretelor şi a fanfarei militare. Aceste atracţii unice se adresează în egală măsură publicului adult şi copiilor.

De-a lungul celor două zile de evenimente, Renault va organiza o tombolă în urma căreia se poate câştiga un Mégane Coupé, versiunea Dynamique. Concursul de adresează tuturor celor care vor achiziţiona obiecte promoţionale F1 de la Renault Boutique, deschis în cortul Renault F1 pe 10 octombrie, între orele 10:00 - 20:00 şi pe 11 octombrie, între orele 10:00 - 14:00. Mai multe detalii despre regulamentul de participare la tombolă puteţi găsi pe site-ul www.renault.ro

Recent lansat la Salonul Auto de la Frankfurt, Renault Fluence va fi prezent în zona expoziţională, alături de alte modele din gama Renault. Publicul va putea să-i descopere în premieră design-ul seducător. Fluence este o berlină elegantă cu linii fluide, o îmbinare ideală a tehnologiei şi echipamentelor de ultimă generaţie.

Echipa Renault F1 va fi prezentă şi la Piteşti, pe data de 9 octombrie, cu sprijinul Primăriei Municipiului Piteşti şi al Consiliului Local Piteşti.

Programul celor doua zile de Renault Roadshow

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.