Ruptură McLaren - Alonso

Este deja oficial. Pilotul spaniol a căzut de acord cu echipa britanică pentru a întrerupe contractul care era valabil şi pentru următorii doi ani. Renault nu a pierdut timpul şi i-a oferit deja un contract pe termen lung.

Ruptură McLaren - Alonso Ruptură McLaren - Alonso
Echipa de Formula 1 McLaren a anunţat ieri că a ajuns la o inţelegere cu Fernando Alonso ce va fi in interesul ambelor părţi pentru a termina relaţia dintre ei. Spaniolul mai avea contract pe doi ani cu echipa britanică, însă aceasta a fost de acord cu anularea acestuia. Dublul campion mondial este nevoit acum să-şi caute o nouă echipă, nefiind exclusă chiar o pauză de un an. Williams, Toyota şi Red Bull sunt echipele interesate de pilotul spaniol.

Însă cei care au facut prima mişcare au fost cei de la Renault care astăzi deja au anunţat că i-au făcut o ofertă lui Fernando Alonso pentru a reveni la echipa franceză. Flavio Briatore se aşteaptă ca totul să se clarifice în câteva zile declarând pentru Gazzetta dello Sport: "Hai să aşteptăm şi să vedem ce se întâmplă în câteva zile. I-am prezentat oferta noastră şi dacă vrea poate să concureze pentru Renault în 2008." Briatore a precizat totuşi că echipa Renault este nu este interesată pentru un contract doar pentru un an.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.