Schimbare de patron

Consiliul de administraţie al celor de la Spyker a vândut echipa sa de Formula 1 consorţiului Watson Ltd and Strongwind pentru 88 de milioane de euro.

Schimbare de patron Schimbare de patron
Toate procedurile legale vor fi finalizate cel mai târziu astăzi, o operaţiune foarte rapidă prin care divizia Spyker de automobile va primi un suplimnet de bani gheaţă foarte necesar. De altfel, au existat numeroase zvonuri de curând cu privire la problemele financiare ale diviziei de automobile, ce s-a folosit chiar şi de veniturile din F1 pentru a-şi stabiliza operaţiunile. Spyker a cumpărat echipa de F1 anul trecut de la grupul industrial Midland.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.