Scumacher şi Ferrari

Multiplul campion mondial a declarat că rolul său în Marele Circ a ajuns la un final şi preferă să se ocupe acum de maşinile de stradă.

Scumacher şi Ferrari Scumacher şi Ferrari

Germanul a negat că se va întoarce în motor sport ca şef de echipă: ”Nu. Din fericire am găsit momentul exact să mă retrag. M-am gândit la decizia mea mult timp, dar am nimerit-o bine”, a declarat Michael Schumacher pentru revista Bild.


Acesta a mai adăugat că, după numeroase vizite în paddock anul acesta, nu a putut să-şi găsească un rol potrivit în cadrul scuderiei, dar ar dori să se implice mai mult la capitolul maşinilor de stradă: ”Este foarte distractiv şi aici chiar am ceva cu care pot să contribui”.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.