Transferuri

Flavio Briatore nu s-a ascuns niciodată de faptul că l-ar dori pe spaniol înapoi în echipa sa, iar acest lucru este foarte aproape să se întample.

Transferuri Transferuri
Potrivit publicaţiei germane Bild, Fernando Alonso a semnat o scrisoare de intenţie de a se alătura echipei franceze din sezonul viitor pentru următorii trei ani. De asemenea există zvonuri care spun că Flavio Briatore deja s-a întâlnit cu spaniolul pentru a finaliza ultimele detalii.

Bild a relatat de asemenea că Toyota s-a oferit să-l plătească pe spaniol cu 150 de milioande dolari pentru un contract de trei ani, o sumă asemănătoare cu cea primită de Michael Schumacher la sfărşitul carierei sale la Ferrari. Până când vom afla primele date oficiale vom avea cursa de la Interlagos, acolo unde se va decide titlul la piloţi şi unde FIA a delegat oameni speciali care să aibă grijă ca Alonso să fie tratat egal faţă de colegul său Lewis Hamilton.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.