Update: Ron Dennis în funcţie, sau nu, la McLaren ?

Mercedes a infirmat zvonurile cum că ar fi renunţat la serviciile lui Ron Dennis în calitate de manager al echipei de Formula 1, McLaren. Situaţia sa este, însă, incertă, existând voci care îl învinuiesc pentru scandalurile de spionaj.

Update: Ron Dennis în funcţie, sau nu, la McLaren ? Update: Ron Dennis în funcţie, sau nu, la McLaren ?
Spaniolii de la Marca au fost cei care au lansat zvonurile legate de posibila demitere a britanicului.  Reacţionând la informaţiile apărute, oficialii Mercedes au infirmat speculaţiile privind eliberarea din funcţie a lui Ron Dennis.

Scandalul de spionaj, în care McLaren a fost implicată şi din cauza căruia echipa a pierdut titlul în 2007 şi o mulţime de bani, au fost acuzaţiile care ar fi stat la baza posibilei demiteri, în opinia cotdianului spaniol mai sus amintit. Şi Bernie Ecclestone a punctat faptul că scandalul spionajului i-a pătat blazonul veteranului şef de la McLaren şi cariera sa ar putea fi afectată de acest lucru.

Ron Dennis deţine 15% din acţiunile McLaren, restul fiind împărţite între Mercedes-Benz, Mansour Ojjeh şi un consorţiu din Bahrain. În cazul demiterii, britanicul  ar putea primi în schimb o altă poziţie în cadrul team-ului, dar fără responsabilităţi executive.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.