Vezi cum arată un monopost de Formula 1 disecat

Monoposturile din Formula 1 sunt unele dintre cele mai complicate şi avansate maşini din lume, detaliile tehnice fiind ţinute sub cheie. Sauber ne oferă acum posibilitatea de a trage cu ochiul la componentele tehnice ale unui monopost de Formula 1.

Nu ştim dacă cei de la Sauber au apelat la Ivan Vanko din Iron Man (Mickey Rourke), dar au reuşit cumva să secţioneze perfect un monopost de Formula 1, dându-ne prilejul de a arunca o privire în interiorul incredibilei maşinării. În cele cinci minute putem observa lucruri foarte interesante, cum ar fi poziţia la volan a unui pilot de Formula sau rezervorul de combustibil construit din Kevlar. În continuare vă invit în culisele Formula 1 alături de echipa Sauber.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.