Virgin Racing anunţă un parteneriat tehnic cu McLaren

Pentru a încerca să îşi îmbunătăţească performanţele din Formula 1, echipa Virgin Racing va primi sprijin tehnic de la McLaren.

Virgin Racing anunţă un parteneriat tehnic cu McLaren Virgin Racing anunţă un parteneriat tehnic cu McLaren

La doar câteva săptămâni după despărţirea de directorul tehnic Nick Wirth, Virgin Racing a anunţat că a semnat un acord cu McLaren pentru a primi suport tehnic.

Virgin Racing va avea acces la facilităţile uzinei McLaren bancuri de teste, simulatoare şi computere plus tunelul de vânt. O parte din staff-ul McLaren va fi relocat în cadrul Virgin Racing.

Virgin Racing a achiziţionat de la Wirth Racing Tehnologies sediul actual din Banbury. Aici va fi baza tehnică a echipei. Motoarele folosite vor fi în continuare marca Cosworth.

Toate aceste schimbări vin în urma analizei lui Pat Symmonds. Acesta a devenit consultant al echipei Virgin la începutul acestui an. El va continua să asiste echipa dar nu poate reveni oficial în Formula 1 datorită pedepsei primite în urma scandalului în care a fost implicat alături de Flavio Briatore în Marele Premiu din Singapore 2008.

McLaren mai are un parteneriat tehnic împreună cu echipa Force India.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.