Bancul zilei – Ziua în care a câștigat la loto

Autor: ProMotor 03 oct. 2020 Stiati ca...
Bancul zilei – Ziua în care a câștigat la loto

Un tip se trezeşte dimineaţa, ia ziarul de la uşă, se uită pe numerele de la loto şi vede că i-au ieşit toate cele şase. Cum avea un serviciu pe care nu îl suporta, pleacă tacticos la birou, intră în audienţă la şef şi îl anunţă cu satisfacţie că demisionează.

Şeful spune că e alegerea lui, îi mulţumeşte pentru cei peste 20 de ani lucraţi în firmă şi îi dă un bonus de despărţire de 200.000 de euro.

Omul, fericit nevoie mare, în drum spre loterie, intră la reprezentanţă BMW şi cumpără cel mai scump model, în valoare de 200.000 de euro în rate, cu gândul să-l plătească integral după ce primește banii de la loto.

Pe drum spre casă, în timp ce se gândește la ce vilă își va cumpăra într-un cartier de lux, intră într-un magazin de bijuterii și îi cumpără soției cel mai frumos colier. Ajunge acasă, își parchează BMW-ul în fața blocului, urcă în apartament și își strigă soția. Aceasta apare mirată de entuziasmul soțului:

– Dragule, trebuie să-ți spun ceva!
– Orice este, iubito, poate să mai aștepte! Mai întâi trebuie să-ți spun eu ceva.
– Dragule, e chiar important. Mai știi zilele trecute când mi-ai dat biletul acela să-l pun la loto? Am uitat! Tu ce voiai să-mi spui?

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide