Bentley Centanne Concept: Viitorul mărcii britanice ar putea fi electric și… shooting brake

Autor: ProMotor 09 mart. 2020 Stiati ca...

Designerii din industria auto caută în permanență modalități de a reinventa conceptul de mașiniă așa cum îl știm noi în prezent. Odată cu creșterea notorietății mașinilor electrice au început să apară vehicule cu forme interesante. Acest concept Bentley proiectat de Joseph Robinson este unul dintre ele.

Studiul de design numit Bentley Centanne, a fost proiectat pentru a sta pe o platformă destinată motoare electrice și adoptă un design modular intrigant ce poate fi configurat pe diferite tipuri de cabine. Acestea includ o cabină coupe, o cabină crossover și o cabină în stil Shooting Brake.

În versiunea Shooting Brake, Bentley Centanne are în spate o banchetă în forma literei C, orientată spre ieșirea din portbagaj, transformând spatele într-un loc confortabil.

Există o serie de alte elemente de design interesante care împodobesc vehiculul. De exemplu, există o grilă complexă în față, care încorporează numărul 8. Conceptul oferă, de asemenea, lumini LED, precum și un set de roți din aliaj cu un design special.

Bentley a anunțat la începutul acestui an că ar putea lansa primul său vehicul complet electric până în anul 2025. Rămâne de văzut ce stil de caroserie va adopta.

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Bentley



Comentarii
Inchide