BMW România susține campania de adopție a câinilor

Autor: Ionuț Vîlciu 07 aug. 2023 Stiati ca...

BMW România susține campania organizației pentru Protecția Animalelor CJ Ilfov pentru a promova adopția responsabilă a animalelor. În acest moment, adăposturile de animale sunt aproape pline, iar rata abandonului este la cote mari.

În cadrul unui proiect comun, trei căței pentru adopție au fost vedete alături de trei modele BMW și MINI – BMW M3 Touring, BMW iX1 și MINI Cabriolet. Astfel, BMW România se implică în campania de adopție pentru câinii fără stăpân.

În momentul de față, aproximativ 350 de câini din adăposturile Buftea și Brănești așteaptă să plece acasă, cele două adăposturi având o capacitate de puțin peste 400 de locuri. Aproximativ 30% dintre câinii din adăposturile din Ilfov sunt abandonați chiar de propriile familii. Adică sunt duși la adăpost chiar de proprietari. Conform statisticilor, numai unul din 10 câini de pe străzi ajunge să fie adoptat.

BMW România încurajează adopția câinilor din adăposturi

„Din cauza situației actuale, cu adăposturi aglomerate și o rată mare a abandonului, mulți căței ajung să fie eutanasiați. Orice câine adoptat este un câine salvat. Trebuie să înțelegem că orice câine, indiferent că e de rasă sau nu, iubește dacă primește îngrijire și dragoste. Încercăm să promovăm tema adopției animalelor, ne bucurăm că putem fi parte din acest proiect”, a declarat Alex Şeremet, Corporate Communication Manager BMW Group România.

„Noi ca țară trebuie să recunoaștem: avem o problemă mare atunci când vine vorba de animalele singure. Este o problemă națională, pe care trebuie să o rezolvăm urgent”, a declarat Hilde Tudora, reprezentant Organizația Protecția Animalelor CJ Ilfov.

Trei dintre modelele oferite de BMW Group au fost alături de principalele vedete ale proiectului, 3 câini care își caută stăpân. Pentru campanie au fost folosite BMW M3 Touring, electricul BMW iX1, dar și MINI Cabriolet. Vedetele canine au fost Joy, Leia și Kofi. După ședințele foto-video, ei s-au întors în adăpost, acolo unde își așteaptă un nou stăpân.

Pentru adopția câinilor, cei interesați pot suna la numărul 0751.235.009 sau să acceseze site-ul www.ilfovadopta.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide