Studiu: 38% din șoferi își încarcă telefonul în mașină

Autor: ProMotor 21 sept. 2023 Stiati ca...
Studiu: 38% din șoferi își încarcă telefonul în mașină

Un studiu relevă faptul că 38% din români își încarcă telefonul în mașină, pe când 31% optează pentru o baterie externă pentru a-și încărca smartphone-urile, iar 28% dintre utilizatori preferă să își încarce telefonul doar acasă.

27% dintre respondenți aleg să își încarce telefoanele utilizând cabluri de alimentare de la alt dispozitiv, iar 4% aleg altă metodă.

Studiul a mai arătat că 71% dintre utilizatorii de telefoane mobile din România își încarcă dispozitivele seara, când ajung acasă (30%), sau pe timpul nopții (40%), iar 21% dintre utilizatori aleg să își încarce telefonul în timpul zilei, în timp ce dimineața reprezintă momentul preferat pentru încărcare pentru doar 8% dintre respondenți.

Cu toate acestea, specialiștii arată că nu este recomandat ca telefoanele să fie lăsate la încărcat peste noapte, fiindcă, în timp, acest obicei poate duce la deteriorarea bateriei.

Studiul online, comandat de OPPO Romania și implementat de iSense Solutions, a fost realizat în perioada august-septembrie 2023, pe un eșantion reprezentativ de 1000 respondenți din mediul urban și rural, cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 ani, nivel de educație mediu și ridicat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Elements.envato.com



Comentarii
Inchide