Un cal legat de maşină, plimbat pe o șosea din România. Poliția face verificări

Autor: Marius Vișan 20 apr. 2022 Stiati ca...

Dacă în multe țări din lume se testează, pe drumurile publice, mașini care se conduc singure, în România vedem că lucrurile stau foarte diferit. La noi în țară animalele încă sunt transportate ca acum 100 de ani. Există dovezi filmate. Acestea au apărut pe pagina de Facebook Protecția Animalelor Cluj.

Intră în GALERIA FOTO

Vezi video aici

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au demarat verificări, în urma apariției pe un grup de Facebook a unor imagini în care se observă un cal legată de un autoturism în mișcare, informează Adevărul.ro.

„Caz văzut azi în Someșul Rece. Mașina pe avarii care mergea cu un cal legat de ea cu o funie de 1-2 metri, și un mânz lăsat liber in urma, care mergea în toate direcțiile. Calul săracul a tras sa se oprească la un moment fiindcă nu mai putea. Unde se poate raporta așa ceva?”, a postat, miercuri, 20 aprilie, un clujean pe Facebook.

Polițiștii clujeni au început verificări

„În cursul zilei de azi, 20 aprilie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări, în urma apariției pe o platformă de socializare a unor imagini în care se observă o cabalină legată de un autoturism pus în mișcare. În cadrul verificărilor se vor stabili împrejurările desfășurării incidentului, la finalizarea acestora urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat Poliția Cluj.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Protectia Animalelor Cluj / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide