4 motive pentru care englezii recomandă cumpărarea unui Duster – VIDEO

Autor: Marius Vișan 02 aug. 2016 Știri auto
4 motive pentru care englezii recomandă cumpărarea unui Duster – VIDEO

 


Dacia Duster este un SUV ce rivalizează cu Renault Captur, Nissan Qashqai şi Citroën C4 Cactus. În Anglia preţul său de pornire este extrem de redus, doar 9.495 de lire (aproximativ 13.000 de euro), iar asta îl face cel mai ieftin SUV ce poate fi cumpărat în acest moment. 

Chiar dacă preţul său este scăzut, Duster nu face compromisuri majore în privinţa calităţii. Acesta oferă un portbagaj incăpător şi poate fi cumpărat şi cu tracţiune integrală. S-ar putea să nu fie el foarte sofisticat, dar oferă aproape aceleaşi caracteristici ca şi rivali mai scumpi. 

Whatcar.com a publicat top 4 motive pentru care merită să cumperi un Duster. Iată care sunt acestea:

4. Merită fiecare bănuţ

Nu e nimic altceva mai bun pe piaţă, la acest preţ. Chiar şi nivelul standard de echipare vă va oferi o maşină pe cinste. Deşi nu are aer condiţionat, şoferul se poate bucura de un scaun ajustabil pe înalţime şi conectivitate Bluetooth.

3. Vizibilitatea excelentă

Vizibilitatea excelentă pe care o oferă Duster este extrem de satisfăcătoare pentru şofer, iar din această poziţie parcarea este o manevră facilă. 

2. Puterea oferită de un motor diesel

Dintre cele două opţiuni de motoare pe care le poate avea un Duster, britanicii preferă motorul diesel de 1,5 litri. Este mai flexibil decât alternativa pe benzină, şi mult mai economic. 

1. Cosuri mici de întreţinere

Valoarea lui Duster, în ceea ce priveşte costurile de funcţionare, sunt şi ele destul de mici. Englezii mai spun despre el şi că este foarte competitiv în ceea ce priveşte preţul asigurării.

Daca te gândeşti să cumperi un Duster apoi trebuie să fii conştient de limitele sale. Nu are finisaje excepţionale, unii ar putea considera că interiorul lui este cam ieftin şi motoarele sale nu oferă o performanţă ridicată. Dar, costa foarte puţin şi îşi atinge cu brio scopul de maşină de buget. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide