5 opțiuni pe care le găsești la majoritatea mașinilor, mai puțin la Dacia Logan

Autor: ProMotor 30 apr. 2020 Știri auto

Dacia Logan este cel mai bine vândut model în România și este și cel mai accesibil. Sedanul de familie are un preț de pornire de 7.530 de euro. Dar care sunt opțiunile de care nu pot beneficia cei care comandă un Logan?

GALERIE FOTO

Dacia Logan își așteaptă cea de-a treia generație, care va veni la pachet cu o serie amplă de dotări moderne. Până atunci însă, care sunt opțiunile pe care le găsești la majoritatea mașinilor, mai puțin la Dacia Logan?

Sistem audio profesional

Mașina este echipată cu radio 2DIN cu MP3, echipările superioare primesc sistemul Media Nav redat pe ecranul tactil de 7 inci, dar pe lista de opțiuni nu existăun sistem audio profesional.

Lane Assist și Monitorizarea unghiului mort

Logan are Hill Start Assist (asistență la plecarea din rampă), vine și cu asistență la parcarea cu spatele, are și cruise control cu limitator de viteză. Dar șoferii nu vor primi Lane Assist și nici funcția de monitorizare a unghiului mort. Aceasta din urmă este însă, disponibilă în gama Duster.

Pachet sport

Dacia Logan este o mașină de familie, iar cea mai puternică versiune vine la pachet cu 90 de cai putere. Nu este nici pe departe un model cu gene sportive. Astfel, dacă vrei să cumperi un astfel de model, trebuie să știi că nu vei primi un pachet sport. Poți, în schimb, să alegi Pack Look, care aduce jantele din aluminiu de 15 inci Chamade.

Stopuri LED

Logan a primit lumini de zi cu tehnologie LED, dar pentru stopuri, Dacia a ales o soluție interesantă. Blocurile optice spate prezintă un decupaj care le dă impresia celor care se află pe stradă în spatele său că este vorba despre patru LED-uri.

Transmisie automată

În gama Logan sunt șanse să apară o transmisie automată la cea de-a treia generație. Până atunci, clienții pot alege transmisia manuală sau cutia pilotată Easy-R dacă vor comanda versiunea pe benzină TCe 90 sau versiunea diesel dCi 90.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide