Cum arată și ce opțiuni are Logan-ul ediție limitată care este vândut de Dacia chiar în acest moment

Autor: ProMotor 26 apr. 2020 Știri auto

Dacia Logan este cel mai popular model de mașină în România, depășind cu mult vânzărilor altor modele. Berlina produsă la Mioveni este o vedetă a programului Rabla, dar are și alte calități care o fac extrem de atractivă pe piața din România. Iată cum arată și ce opțiuni are Logan-ul ediție limitată care este vândut de Dacia chiar în acest moment.

Intră în Galeria FOTO

Dacia Logan se vinde ca pâinea caldă, chiar și în condițiile grele de acum. Berlina produsă la Mioveni oferă o echipare corectă la un preț foarte atractiv, iar cu stimulentele din programul Rabla rămâne o oferă deloc de refuzat. Vedeta vânzărilor este Logan-ul ediție limitată Plus, care propune un nivel de dotări la nivelul echipării Ambiance, pentru un preț cu 290 de euro mai mic .

La acești bani, cumpărătorii vor primi Logan-ul ediție limitată Plus în versiunea SCe 73, cu motor aspirat de 0,9 litri pe benzină, care dezvoltă 73 de cai-putere și un cuplu maxim de 95 Nm. Propulsorul este cuplat la o transmisie manuală cu cinci rapoarte.

Mașina nu vine cu performanțe dinamice impresionante. Poate atinge o viteză maximă de 158 km/h și ajunge de la 0 la 100 km/h într-un timp care unora li se poate părea o veșnicie: 15 secunde. Dar Dacia îi trece în cont un consum mixt de 4,9 litri/100 km, un aspect care i-ar putea consola pe viitorii proprietari.

Desigur, cel mai mic preț pentru un Logan se poate plăti doar dacă se optează pentru culoarea standard Blanc Glacier. Cine vrea o altă vopsea exterioară, plătește în plus 310 euro.

Pe lista de dotări apar aerul condiționat, luminile de zi cu tehnologie LED, închidere centralizată, funcție start&stop, geamuri electrice față, roată de rezervă de dimensiuni normale și altele. Pentru cei mai pretențioși, există pe lista de opționale o banchetă rabatabilă fracționat 1/3-2/3, pentru 100 de euro, jante din aliaj (250 de euro), radio-CD 2 DIN (20 de euro) sau unitate Media Nav (300 de euro).

Dacă sunteți curioși cu ce vine în portbagaj Logan-ul ediție limitată Plus, am pregătit aici o listă cu toate dotările pe care le găsiți, chiar și atunci când nu adăugați nimic pe lista de opționale.

Logan-ul ediție limitată Plus poate fi achiziționat online pentru un preț promoțional de 8.310 euro sau, prin Programul Rabla, de la 6.960 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide