Top 5 accesorii pentru mașină vândute de Lidl în luna august

Autor: Marius Vișan 27 aug. 2021 Știri auto

Și în luna august Lidl aduce în ofertă accesorii pentru mașină. Ca de obicei, sunt produse foarte folositoare celor care obișnuiesc să-și îngrijească singuri mașina.

În mare parte sunt accesorii de întreținere care se vând la prețuri avantajoase.

Accesorii pentru mașină vândute de Lidl în luna august

Intră în GALERIA FOTO

1.Husă scaun auto cu ventilație – 99.99 lei. Aceasta conține un ventilator pentru aerisirea șezutului și două ventilatoare pentru spătar. Intensitatea de aerisire este reglabilă. Această husă este compatibilă cu airbag-ul lateral, ceea ce înseamnă că nu afectează siguranța pasagerului sau a șoferului.

2.Husă auto – 49.99 lei. Conține protecție pentru cele două scaune din față, banchetă și 5 tetiere. Aceste huse sunt bune pentru că împiedică murdărirea tapițeriei originale a mașinii. Foarte folositoare pentru cei care vor să păstreze mașina într-o stare cât mai bună în vederea vânzării acesteia în viitorul apropiat.

3. Trusă de chei tubulare (46 de piese) – 69.99 lei.

4. Aspirator auto – 49.99. Acesta dispune de un sistem lavabil de filtrare permanentă a aerului. Aspiratorul se alimentează la priza de 12V din autoturism, iar capacitatea recipientului este de 400 de ml. Vârful ascuțit al aspiratorului îi permite să ajungă în locurile mai puțin accesibile dintre scaune.

5. Perie de curățare auto cu racord la furtun – 34.99 lei. Aceasta are un mâner antialunecare și două capete de perie interschimbabile (moale/dur). Peria este ideală pentru cei care stau la curte și obișnuiesc să spele ei înșiși mașina. Această perie curăță foarte bine zonele mai puțin accesibile, cum ar fi jantele.

Bonus pentru familiile cu copii: Măsuță auto pentru copii – 59.99 lei. Cu dimensiuni de 40 x 33 x 15 cm, măsuța se instalează foarte ușor în mașină și conține suport pentru tabletă și alte buzunare unde se pot depozita diverse obiecte.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Lidl.ro, Hyundai


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide