Accident pe Autostrada Soarelui, luni dimineață. Patru mașini s-au ciocnit pe sensul către Constanța

Autor: Marius Vișan 02 aug. 2021 Știri auto
Accident pe Autostrada Soarelui, luni dimineață. Patru mașini s-au ciocnit pe sensul către Constanța

Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române informează că în dimineața zilei de luni, 2 august, pe Autostrada Soarelui, traficul este aglomerat pe tronsonul Drajna Fetești, pe sensul de mers către litoral.

În zona kilometrului 103+500, pe sensul către litoral, a avut loc o tamponare. În acest incident rutier au fost implicate patru autoturisme. Autovehiculele au fost scoase pe banda de urgență.

În accident au fost implicate 4 autoturisme în care se aflau în total 10 persoane

Potrivit ISU Călărași, în accident sunt implicate 10 persoane, dintre care o victimă este rănită ușor.

Având în vedere faptul că și în această dimineață traficul rutier pe Autostrada Soarelui este foarte intens către litoral, centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române recomandă conducătorilor auto să respecte următoarele reguli, pentru a preveni producerea accidentelor rutiere:

-să păstreze în mers o distanță corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiții de siguranță;

-să respecte limitele legale de viteză;

-să folosească luminile de întâlnire;

-să se asigure și să semnalizeze când schimbă banda de circulație;

-să pună în funcțiune luminile de avarie când încheie o coloană care oprește sau încetinește brusc;

-să acorde prioritate la ieșirea din spațiile de servicii;

-să nu circule sau să oprească pe banda de urgență, exceptând cazurile justificate;

-în cazul în care observă, la plecare, că numărul de autovehicule aflate în trafic este foarte mare, să aștepte până ce intensitatea circulației mai scade.

Val de accidente pe Autostrada Soarelui

În ultima perioadă au avut loc numeroase accidente pe autostrada către mare. În urmă cu două săptămâni trei TIR-uri au fost implicate într-un accident, iar șoferul uneia dintre mașini a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit martorilor, accidentul produs pe breteaua care face legătura dintre Autostrada Soarelui (A2) și A4 Agigea – Ovidiu a pornit de la o șicanare în trafic între două autoturisme. Acestea nu au fost menționate în raportul polițiștilor, cel mai probabil nefiind afectate în accident. Află mai multe detalii despre incident AICI

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Digi24.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide