Alfa Romeo confirmă numele noului său model. Brennero ar putea fi prima mașină electrică a producătorului italian

Autor: Ionuț Vîlciu 07 dec. 2023 Știri auto
Alfa Romeo confirmă numele noului său model. Brennero ar putea fi prima mașină electrică a producătorului italian

Alfa Romeo a confirmat numele noului său model. Acesta se va numi Brennero și va fi un SUV de mici dimensiuni, posibil chiar prima mașină electrică a producătorului italian.

Producătorul italian a confirmat oficial numele viitorului său model, un SUV de mici dimensiuni, care va fi intitulat Brennero. Acesta ar putea reprezenta primul model complet electric pe care italienii de la Alfa Romeo îl aduc pe piață.

Noul model al celor de la Alfa Romeo a fost învăluit în zvonuri și probabilități, dar acum producătorul italian face lumină și confirmă oficial numele viitorului său SUV de mici dimensiuni, care va fi lansat în 2024. Noul SUV se va numi Brennero și va fi înrudit cu Jeep Avenger și Fiat 600, două modele care oferă și versiuni complet electrice.

Primul model electric de la Alfa Romeo ar putea fi lansat în 2024

Cu ocazia confirmării numelui noului model, Alfa Romeo a publicat și mic teaser sub forma unui clip. Postarea publicată pe X (fostul Twitter) nu relevă nimic legat de mașină, precum elemente de design sau specificații tehnice, ce oferă coordonatele geografice ale mai multor locații importante pentru marca italiană. coordonatele geografice relevă 4 locații diferite. Este vorba despre muzeul Alfa Romeo din Arese, circuitul de teste din Balocco, pasul Stelvio și pasul Brenner, care leagă Italia de Austria.

Dat fiind faptul că noua mașină va împărți platforma tehnică cu modele precum Jeep Avenger și Fiat 600, cea mai nouă mașină a celor de la Alfa Romeo s-ar putea dovedi și primul model electric din istoria producătorului italian. De asemenea, am putea vedea și opțiuni de motorizare hibride.

Deocamdată, Alfa Romeo nu oferă prea multe detalii despre noul său SUV. Probabil că vom afla mai multe despre acesta odată cu lansarea oficială, ce va avea loc la începutul anului viitor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide