Un bărbat își folosește propriul corp pentru a-și proteja mașina de o furtună cu grindină – VIDEO

Autor: Marius Vișan 25 oct. 2021 Știri auto
Un bărbat își folosește propriul corp pentru a-și proteja mașina de o furtună cu grindină – VIDEO

Toyota Supra Mk4 a este o mașină prețioasă, așa că nu este surprinzător faptul că unii proprietari care dețin un astfel de exemplar sunt extrem de protectori.

Iată că realitatea ne arată până unde se poate ajunge. Un proprietar și-a folosit propriul corp pentru a-și proteja mașina de o furtună cu grindină care ar fi putut deteriora caroseria.

Își folosește propriul corp pentru a-și proteja mașina de o furtună cu grindină

Videoclipul a fost postat pe TikTok și ne arată cum bărbatul alege să-și lase propriul corp în bătaia grindinei pentru a proteja capota mașinii.

Se pare că a încercat să acopere mașina cu pături și cartoane dar nu a putu acoperi o porțiune din capotă, de unde și decizia de a-și folosi corp ca paravan.

Bucățile de gheață păreau destul de mari, așa că putem înțelege îngrijorarea lui și admirăm dedicarea pe care a demonstrat-o pentru a-și menține mașina fără avarii.

VIDEO

@jakemcgloinWhen life doesn’t throw you lemons ?##sydney ##hail ##badweather ##covid ##covid19♬ Mad World – Michael Andrews

Sursă: Carscoops.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură TikTok / jakemcgloin


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide