Black Friday 2023 la eMAG pentru mașini noi. Ce SUV s-a vândut ca pâinea caldă

Autor: Ionuț Vîlciu 10 nov. 2023 Știri auto

eMAG a dat startul reducerilor de Black Friday 2023 pentru mașini noi. Peste 100 de oferte așteaptă să își găsească clienți. Totuși, care a fost modelul care s-a vândut instantaneu?

Așa cum și-a obișnuit clienții de câțiva ani încoace, eMAG a pregătit și în 2023 numeroase surprize cu ocazia Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri din an. Liderul pieței de retail online din România scoate la vânzare vineri, 1„ noiembrie, numeroase produse speciale, între care și sute de mașini pentru toate „garajele”.

Perioada reducerilor este în plină desfășurare, inclusiv la eMAG, care a dat startul ofertelor pentru mașini noi. Peste 100 de oferte sunt listate pe site, de la SUV-uri de familie, la supercar-uri de sute de mii de euro.

Ce mașini pot fi găsite în oferta eMAG Black Friday 2023?

eMAG are la vânzare în acest an o varietate de modele, de la mașini de familie, la supercar-uri cu sute de cai putere. Unul dintre cele mai noi modele pe care le poți poți cumpăra în acest an este noul Hyundai Kona Premium, echipat cu motorul de 1.0 litri, pe benzină, care produce 120 CP. Prețul mașinii a fost cu peste 3.000 de euro, de la 27.227, la 24.000 de euro. O altă ofertă accesibilă o reprezintă Ford Focus în echiparea Titanium, cu motorul de 1.0 litri și 125 CP. Prețul promoțional de Black Friday 2023 este de 24.199 de euro.

Dacă sunteți în căutarea unui SUV, trebuie să știți că lista de oferte nu duce lipsă de aceste modele foarte populare în acest moment pe piața de mașini noi. Una dintre cele mai interesante oferte o reprezintă Toyota C-HR Hybrid, care poate fi cumpărat pentru prețul de 31.349 de euro, redus de la 39.675 de euro. De asemenea, cea mai ieftină mașină pe care o poți cumpăra este tot o Toyota. Este vorba despre Aygo X, un crossover de oraș. Acesta costă 19.710 euro.

Care a fost cel mai căutat model de Black Friday 2023?

După câte putem vedea până acum, cea mai vândută mașină din oferta celor de la eMAG a fost SUV-ul Nissan Qashqai. Stocul a fost deja epuizat, iar mașina a avut un preț de 34.090 de euro, redus de la 38.090 de euro. A fost vorba despre Nissan Qashqai în echiparea Tekna, echipat cu transmisie automată. Nu ne surprinde în mod neapărat, știm că Nissan Qashaqai este un model foarte apreciat în segmentul SUV-urilor compacte.

Care este cea mai scumpă mașină pe care eMAG o vinde de Black Friday în 2023?

Anul acesta, cea mai scumpă mașină pe care eMAG o are la vânzare este un Maserati MC20 Cielo. Această versiune cabrio a supercarului italian este scoasă la vânzare pentru nu mai puțin de 306.699 de euro. Dacă dispuneți de această sumă de bani și vreți o mașină exclusivistă, cu MC20 Cielo s-ar putea să dați lovitura. Designul agresiv este complimentat de un motor V6 supraalimentat cu două turbine, care produce 630 CP și 730 Nm.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: eMag


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide