BMW a integrat Spotify și pe mașinile din România. Ce modele beneficiază de acest upgrade

Autor: Radu Țuțulan 24 sept. 2023 Știri auto

BMW a integrat Spotify și pe o serie de modelele din România, astfel că acum șoferii pot asculta muzică de pe contul personal direct în automobil.

Spotify este cea mai populară platformă de streaming audio din lume. Are peste o jumătate de miliard de utilizatori şi o colecţie de aproximativ 100 de milioane de melodii.

Acum, și utilizatorii Spotify din România se pot conecta la aplicație din propriul BMW.

BMW a integrat Spotify

Utilizatorii BMW pot asculta, de acum, acum muzica sau podcasturile de pe contul personal Spotify direct în automobil. BMW a integrat Spotify pe toate modelele cu trafic de date inclus în pachetul BMW ConnectedDrive Professional şi conectivitate prin antena automobilului.

Acest upgrade este disponibil și pentru modelele mai vechi, dare dispun de sistemul de operare BMW 7 sau superior şi pachetul ConnectedDrive Professional.

BMW este unul din pionierii soluțiilor de actualizări de software gratuite. Remote Software Update este disponibil pe modelele mărcii care folosesc sistemul de operare BMW 7. Actualizarea software se poate face direct în automobil, se poate salva pe telefon prin MyBMW App şi transfera apoi pe automobil. Sau se poate face printr-o vizită la un service autorizat al mărcii”, se precizează într-un comunicat transmis de BMW România.

Cum poți conecta Spotify la BMW-ul tau

Utilizatorii se pot conecta la aplicație în automobil cu un cont existent prin simpla scanare a unui cod QR.

Pentru traficul de date, aplicația folosește SIM-ul integrat în automobil. Pentru modelele noi aceasta include și conectivitate 5G.

Aplicația Spotify va fi disponibilă pentru toate modele produse după luna august 2023.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Radu Țuțulan
Radu Țuțulan
Radu Țuțulan este licențiat în Științe Politice, fiind absolvent al Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative (SNSPA). Primii pași în jurnalism i-a făcut în 2005, când încă nu terminase liceul. S-a angajat întâi la o micuță redacție de știri tv din București, au ... citește mai mult

Comentarii
Inchide