JLR extinde garanția până la 5 ani pentru modelele Range Rover, Defender și Discovery

Autor: Ionuț Vîlciu 08 sept. 2023 Știri auto

JLR extinde garanția pentru toate modelele noi Range Rover, Defender și Discovery. Acum, clienții vor beneficia de acoperire timp de până la 5 ani sau 150.000 de kilometri.

Garanția de 5 ani oferită de producător pentru toate modelele noi Range Rover, Defender și Discovery a intrat în vigoare la 1 septembrie 2023. Grupul britanic declară că „inițiativa va aduce un plus de încredere și liniște clienților care aleg un vehicul din cele oferite de mărcile de lux JLR”.

Noua politică de garanție este valabilă pentru toate modelele din Europa și extinde garanția actuală de 3 ani, pentru a oferi protecție până la 5 ani sau 150.000 kilometri – oricare dintre situații survine prima. Astfel, clienții vor fi acoperiți de garanție pe o perioadă mai îndelungată.

În plus, clienții Range Rover, Defender și Discovery vor beneficia de conectivitate InControl Remote timp de 5 ani sau 150.000 kilometri, ceea ce ar trebui să le aducă un plus de confort și asistență de specialitate în cazul unei urgențe.

JLR extinde garanția pentru modelele noi Range Rover, Defender și Discovery

„Garanția de 3 ani este deja un standard în industria auto, dar noi mergem mai departe pentru clienții noștri și introducem garanția de 5 ani pentru modelele Range Rover, Defender și Discovery. Începând cu 1 septembrie 2023 toate versiunile celor 3 modele vor fi acoperite de noua garanție de 5 ani, inclusiv cele mild hybrid și plug-in hybrid”, spune JLR. Modelele Jaguar beneficiază de 5 ani garanție de la 1 iulie 2022.

„Odată cu introducerea unei garanții noi JLR de 5 ani, în Europa, demonstrăm din nou angajamentul nostru pentru calitatea și fiabilitatea produselor comercializate, precum și importanța acordată excelenței în relația cu clienții. Viziunea noastră viitoare cu privire la luxul modern este integral centrată pe client, iar acest lucru ar trebui să însemne un plus de  încredere pentru oricine se gândește să achiziționeze un model Range Rover, Defender sau Discovery”, a declarat Dmitry Kolchanov, director regional JLR pentru Europa, afirmă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide