BMW lansează două modele de motociclete pentru polițiști – FOTO

Autor: Daniel Samoilă 04 nov. 2021 Știri auto

Constructorul bavarez BMW nu neglijează piața moto. Motocicletele brand-ului german sunt utilizate de către forțele de ordine în multe țări din lume, iar compania lansează noi modele de motociclete pentru polițiști.

În cadrul „Milipol Paris”, cea mai mare convenție pentru Securitatea și Siguranța Internațională, BMW a anunțat două noi motociclete pentru oamenii legii: modelul F 900 XR sport-tourer și scouter-ul electric CE-04.

Modelul electric a fost lansat ca parte la noua strategie a BMW. Constructorul din Bavaria intenționează să se axeze mai mult pe partea de modele electrice, care sunt din ce în ce mai folosite în multe țări europene.

Intră în GALERIA FOTO

BMW, două modele de motociclete pentru polițiști

Ce specificații a dus BMW pentru cele două motociclete?

Potrivit rideapart.com, modelul CE-04 este destinat patrulării în oraș și în jurul orașului. Acesta a primit balize LED în față și balize LED rotative în spate. În plus, acest model electric a fost echipat cu huse laterale, un topcase și o sirenă.

Viteza maximă a CE-04 este de 120 de kilometri pe oră, având un motor electric de 30 kW. Noul model BMW ar trebui să fie suficient de rapid pentru o zi de muncă a polițiștilor.

De partea cealaltă, BMW F 900 XR nu suferă modificări majore față de modelul clasic. Ediția „Police” are o capotă pentru scaun și un far cu LED rotativ în spate, dar și o sirenă destul de zgomotoasă.

Motorul are 99 de cai putere și un motor dublu pararel de 895cc. Acest model va fi folosit de polițiști pentru a patrula pe autostrăzi și la periferia orașelor.

Noile ediții „Police” lansate de BMW vin la pachet și cu lansările de bicicletele de aventură F 750 GS și F 850 GS, precum și bicicleta de turism R 1250 RT.

Până în prezent, BMW a livrat peste 160.000 de motociclete guvernamentale în peste 150 de țări din întreaga lume.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: RideApart.com



Comentarii
Inchide