Care este acum starea lui Michael Schumacher? Detalii din ultimele 3.500 de zile

Autor: Radu Țuțulan 13 sept. 2023 Știri auto

Michael Schumacher a suferit un accident la schi în 2013, iar după o perioadă în care a fost în comă, starea sa de sănătate a fost învăluită în mister, până acum când un apropiat al familiei a spus ce se întâmplă cu marele campion.

Roger Benoit, jurnalist și un apropiat de-ai lui Michael Schumacher, crede că starea de sănătate a germanului nu este una bună.

Întrebat dacă marele campion de Formula 1 își va mai reveni vreodată, Benoit a fost tranșant.

Există un singur răspuns la această întrebare și este cel dat de Mick într-unul dintre rarele interviuri pe care le-a dat. Anul trecut, a spus ‘Aș da totul pentru a vorbi cu tata’. Asta spune totul despre ce s-a întâmplat cu tatăl său în ultimele 3.500 de zile. Este un caz fără speranță”, a spus Roger Benoit, citat de Daily Mail.

Ce face soția lui Michael Schumacher

Din momentul în care Schumacher a suferi accidentul de schi, Corinna, soția sa, a evita să mai iasă din casă. Eddie Jordan, fost patron al echipei de Formula 1 care-i poartă numele, a povestit toți acești ani au măcinat-o și au izolat-o de întreaga lume.

În ultimii aproape 10 ani, Corinna nu a putut merge la o petrecere, să ia prânzul sau să facă alte lucruri normale. Trăiește ca o prizonieră pentru că toată lumea voia să afle detalii despre Michael. Corinna a setat niște reguli, o cunosc foarte bine, de mult timp. Am făcut un efort să merg să-l văd pe Michael, dar Corinna m-a refuzat. A fost de înțeles, pentru că foarte multă lume voia să meargă”, a spus Jordan, potrivit The Sun.

Cum s-a produs accidentul lui Schumacher

Fostul pilot de Formula 1 a concurat de-a lungul carierei pentru echipe precum Ferrari sau Mercedes.

În 2013, a suferit o leziune cerebrală în timpul unei călătorii de schi în Alpii francezi.

De atunci, familia nu a dezvăluit foarte multe informații despre starea campionului, iar vizitele sunt rezervate pentru oamenii apropiați lui Michael.

Michael Schumacher se numără printre cei mai importanți piloți care au concurat în Formula 1 vreodată. Are 7 titluri mondiale la activ și 91 de victorii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shutterstock.com


Radu Țuțulan
Radu Țuțulan
Radu Țuțulan este licențiat în Științe Politice, fiind absolvent al Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative (SNSPA). Primii pași în jurnalism i-a făcut în 2005, când încă nu terminase liceul. S-a angajat întâi la o micuță redacție de știri tv din București, au ... citește mai mult

Comentarii
Inchide