Care este, de fapt, cel mai scump autobuz scos la vânzare pe autovit.ro

Autor: ProMotor 27 apr. 2020 Știri auto

„Târgul” de mașini nu înseamnă doar vehicule cu cinci/șapte locuri, ci și mașini utilitare, autobuze sau autocare. Pentru toate aceste mașini există și oferte la mâna a doua, dar nu toate sunt accesibile.

Cei care vor să înceapă o afacere în domeniul transporturilor și vor să facă acest pas cumpărând unul dintre cele mai populare autocare din segmentul business pot achizițona acest Mercedes-Benz Tourismo 15 RHD de pe autovit.ro.

Pentru o firmă care vrea să activeze în acest domeniu, un autocar este o investiție, iar pentru șoferi, acesta este locul lor de muncă, așa că ambii au așteptări extrem de ridicate în ceea ce privește funcționalitatea, confortul, fiabilitatea și consumul.

Acest autocar a fost fabricat în anul 2019, are 84.000 de km la bord și costă 232.000 EURO.

GALERIE FOTO

Care este, de fapt, cel mai scump autobuz, scos la vânzare pe autovit.ro

Modelul a fost lansat în anul 2017, și se mândrea la acea vreme cu un consum mic de combustibil și o greutate redusă a autovehiculului, ceea ce îi conferă o capacitate extinsă de depozitare şi o eficienţă ridicată la nivel de costuri.

O altă caracteristică deosebită a lui Tourismo  RHD ar fi construcţia şasiului inelar al autocarului ce asigură suficient spaţiu, atât pasagerilor, cât şi şoferului, în caz de răstunare.

Şi în ceea ce priveşte siguranţa pasivă, Tourismo RHD stabileşte noi standarde în segmental său: în cazul unui eventual accident, sistemul Front Collision Guard (FCG) protejează şoferul şi copilotul în caz de coliziuni.

Acest autocar oferă pasagerilor o ambianță excelentă. Ușile și treptele de acces au un design ergonomic și permit cu ușurință accesul în autocar, iar interiorul are un design plăcut, aerisit.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit.ro



Comentarii
Inchide